Azi trecem pe paranormal - Nodurile Hartmann

Am aflat despre o mamica careia fetita nu ii dormea bine noaptea. Si a primit o recomandare foarte interesanta...sa mute patul copilului ca sigur se afla pe un nod Hartmann si sa puna o pisica sa vada exact unde e nodu....ca sa poata muta patul. Dar sa vedem mai multe despre nodurile Hartmann:

Globul pamintesc este strabatut de o vasta retea cosmo-telurica, de niste radiatii care vin din adincul Pamintului si care ne pot influenta viata.
Desi nu aveau instrumente de masura ultrasofisticate, oamenii din vechime stiau foarte multe lucruri de care noi abia astazi aflam. Reteaua Hartmann este peste tot si nu o putem evita.
Aceasta retea seamana cu un soi de ziduri de plasa foarte inalte care se ridica din sol.
Aceasta "plasa" vibratorie radioactiva se intinde pe directia nord-sud din doi in doi metri, iar pe directia est-vest din 2,5 in 2,5 metri. Grosimea acestor ziduri verticale - sa le numim "linii Hartmann“- variaza intre 16 si 20 cm.

Reteaua se stringe si se alungeste pe masura ce ne apropiem de poli. Este ca si cum am lua globul pamintesc si am desena pe el meridianele si paralelele.
Reteaua Hartmann este invizibila asa ca tot ce putem face este sa ne folosim imaginatia pentru a creea imaginea ei.
Doctorul Ernst Hartmann a observat ca soarecii aflati intr-o incapere, stateau grupati dupa directia liniilor si nodurilor unei retele. Acest tip de reactie al animalelor i-a dat de gandit si astfel a inceput sa studieze fenomenul si sa traga concluzii interesante.

Mecanismul prin care este generata reteaua Hartmann este inca necunoscut de oamenilor de stiinta.
Probabil ca ea apare in urma unor interferente intre cimpuri, dar de ce natura sunt acestea nu se stie cu exactitate.
Radiatiile Hartmann nu sint de natura electromagnetica si nu pot fi masurate cu aparate obisnuite dar le putem pune in evidenta prin masurari radiestezice.
Prin acest fel de masuratori, folosind o simpla ansa sau pur si simplu doua bete sau vergele, se determina locurile unde se gasesc izvoare subterane si pot fi sapate fintini.
Reteaua Hartmann traverseaza intreaga suprafata a pamintului, toate solurile, toate locuintele, producind perturbari.

Majoritatea fiintelor vii sufera influente nocive daca sint plasate pe liniile Hartmann, dar mai ales in dreptul unui nod Hartmann. in ochiurile retelei nu se simte nici un fel de influenta.
Singurele animale despre care se stie ca se simt bine - si de aceea se asaza de bunavoie mai ales in nodurile retelei sunt pisicile si soarecii.
Reteaua H era cunoscuta in timpuri de demult si oamenii isi alegeau cu grija locurile unde isi construiau case, cultivau plante, cresteau animale,etc. Evitau zonele cu anomalii folosindu-se de instinctul pasarilor, animalelor sau de masuratori radiestezice. Prin masuratori radiestezice s-a determinat ca reteaua Hartmann cade la periferia piramidei lui Keops, iar in interior cadrilajul teluric lipseste, ca impins in afara. Templul se afla deci intr-un spatiu ecranat de efectele radiatiilor Hartmann.

Vestea buna este ca problema geopatica poate fi remediata. Cercetatorii in domeniu au retete de
corectare a perturbarilor geopatice. Cea mai simpla solutie pentru asemenea situatii este mutarea patului sau a biroului intr-un alt loc. O alta solutie este amplasarea in spatiile locuite a unei cantitati de cristale, in special cuart. Pot fi folosite si aschii de marmura, care se procura mai usor. "Este important ca aceste cristale, indiferent de tipul lor, sa fie spalate cat mai des cu apa. Cea mai simpla metodea este de a le aseza intr-o galeata si a lasa apa sa curga peste ele timp de aproximativ o jumatate de ora", ne-a spus Ancu Dinca. O alta metoda este amplasarea la parterul cladirilor, sub pardoseala, a doua placi metalice, de preferinta din otel galvanizat. Dimensiunile placilor sunt de 0,90-1,20 metri latime si 1,8 -2,4 metri lungime, asezate in unghi drept una fata de alta.

Pentru a clarifica cine ar trebui sa aiba cristale in casa, cea mai afectata zona din Bucuresti, in opinia radiestezistilor, e cuprinsa intre Calea 13 Septembrie si Bulevardul Cosbuc, in jurul Palatului Parlamentului. Aici focarele geopatogene sunt cele mai dese si mai puternice. Urmeaza zona dintre Piata Presei Libere si Arcul de Triumf, mai putin populata, din fericire. Cei ce au studiat fenomenul spun ca accidentele frecvente din zona Casei Presei se datoreaza tocmai acestor anomalii magnetice ale Pamantului.

Apoi centrul orasului, respectiv Piata Romana, Piata Universitatii si Piata Unirii. Aproape de acest palier se afla si zona Cotroceni. Celelalte zone ale orasului pot fi catalogate de nivel 3, adica de nivel mediu, "oarecum normal pentru un oras mare", dupa cum spune Ancu Dinca. "Cam un sfert din oras emite radiatii geopatogene de intensitate periculoasa. Sigur, periculoasa daca nu are un minimum de protectie, iar minimum de protectie provine din cunoastere", a concluzionat specialistul Ancu Dinca.

Si ca sa stiti cum descoperiti daca aveti asemenea noduri prin casa voastra:

Manifestări concrete


- la om, în primă fază: somn agitat, oboseală, stress, coşmaruri, disfuncţii, randament scăzut la muncă şi rezultate proaste la învăţătură;
- albinele sunt agresive şi hiperactive dacă stupul este plasat pe un nod Hartmann; remediul este mutarea stupului;
- insecte, păsări folosesc reţelele ca direcţie de orientare;
- peştii dintr-un acvariu aşezat pe un punct stea nu ocupă zona nocivă şi sănătatea lor are de suferit; când acvariul se va muta, peştii se vor găsi în tot volumul acestuia şi starea de sănătate se va îmbunătăţi;
- caii sunt sensibili, semnalându-se cazuri de pareză legate de puncte stea aflate în boxe;
- bovinele sunt şi ele sensibile dacă dorm pe zone nocive, capătă comportamente bizare, taurii devin agresivi;
- la păsările de curte se remarcă o mortalitate crescută la bobocii sub influenţe geopatogene;
- plantele se ofilesc pe linii H sau pe noduri H;
- arborii cu trunchiul strâmb sunt sub influenţe geopatogene;
- şoarecilor le convin benzile H; pisicile se aşează şi dorm foarte bine pe nodurile H (a nu se confunda cu locul favorit de somn de la picioarele stăpânului; aceea este o zonă de comunicare energetică între om şi teluric).

Ideea e ca acum inteleg foarte multe din cele care se intampla la noi in parlament. Doar e plin de noduri Hartmann care emit radiatii care afecteaza capul alesilor nostrii:)))

Maine imi aduc niste soareci in casa sa vad cum sta patu meu:))) si dupa aceea o pisica sa ii scot afara.

Postări populare de pe acest blog

Pui, pui sa nu te deochi

Ce inseamna sa fii binecuvantat